rezervare
CAMERA DUBLA 2* STANDARD
CAMERA DUBLA 2* SUPERIOARA
CAMERA DUBLA 3* STANDARD
CAMERA DUBLA 3* SUPERIOARA
CAMERA TRIPLA 3* STANDARD
CAMERA TRIPLA 3* SUPERIOARA
CAMERA FAMILIE
TERMENI SI CONDITII DE REZERVARE

 1. Un avans de 30% se incaseaza din contul de card mentionat in momentul rezervarii. Pot fi folosite si carduri de vacanta. Diferenta se achita ulterior, la receptia hotelului, cash, cu cardul sau cu tichete de vacanta emise de una din societatile EDENRED, SODEXO sau CHEQUE VACANCES. Tichetele trebuie sa apartina persoanei care se cazeaza si sa fie in termenul de valabilitate. Cardurile Visa si Master Card trebuie sa fie inrolate si activate in sistemul 3D Secure prin intermediul bancilor emitente.
 2. Mentionam ca taxa hoteliera (taxa de statiune), serviciile de masa sau alte servicii (altele decat cele de cazare) nu sunt incluse in calculul serviciilor de cazare mentionat in rezervarea on-line.
 3. Masa nu este obligatorie.
  Serviciile de masa se vor asigura sub forma de bonuri valorice si se pot folosi in cel putin trei restaurante din statiune. Valoarea de catalog informativa a serviciilor de masa este:
  1.  mic dejun = 30 lei/pers./zi
  2. demipensiune = 70 lei/pers./zi
  3. pensiune completa = 100 lei/pers./zi
 4. Cazarea incepe la orele 15:00, iar eliberarea camerei se va face pana la orele 12:00 in ziua plecarii
 5. Turistul este obligat sa se prezinte la receptia hotelului cu documentele de identificare (B.I., C.I., PASAPORT)
 6. In cazul in care turistul nu poate sa onoreze rezervarea solicitata, acesta poate cesiona rezervarea unei terte persoane, cu obligativitatea de a anunta Hotelul cu cel putin 48 ore inainte de sosire
 7. Renuntarea la rezervare:
  1. in caz de forta majora, in conditiile legii, se poate face reprogramarea sejurului pentru o perioada ulterioara, in functie de disponibilitatile hotelului 
  2. in caz de renuntare din motive care nu tin de forta majora conform legii, nu se va face despagubirea sumelor achitate in avans, partial sau integral.
 8. Conform Hotararii nr. 283/23.12.2020, a Consiliului Local Mangalia ( in temeiul articolelor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ), se instituie taxa speciala de statiune incepand cu data de 01.01.2021. Valoarea acesteia este de 5 lei/zi/turist (persoane cu varsta peste 18 ani). Aceasta taxa se achita la receptie hotelului. Sunt scutite de la plata taxeide statiune urmatoarele categorii de persoane: veteranii de razboi, vaduvele necasatorite ale veteranilor de razboi, persoanele persecutate din motive politice, deportate in strainatate, prizonieri de razboi. Persoane cu handicap grav sau accentuat, persoanele incadrate in gradul I de invaliditate si reprezentantii legali ai minorilor cu handicap grav sau accentuat si ai minorilor incadrati in gradul I de invaliditate.

  Persoanele scutite de la plata taxei de statiune vor prezenta la receptia structurii de cazare documente in copie din care sa reiasa ca se incadreaza in categoriile mai sus mentionate.