rezervare
CAMERA DUBLA 2* STANDARD
CAMERA DUBLA 2* SUPERIOARA
CAMERA DUBLA 3* STANDARD
CAMERA DUBLA 3* SUPERIOARA
CAMERA TRIPLA 3* STANDARD
CAMERA TRIPLA 3* SUPERIOARA
CAMERA FAMILIE
TERMENI SI CONDITII DE REZERVARE

 1. Rezervarile efectuate on-line de pe site-ul Hotelului sunt valabile numai dupa confirmarea (prin email) de catre Biroul de Rezervari. Pentru siguranta rezervarii se va achita un avans de minim 30% din valoarea serviciilor de cazare, de achitat in 7 zile de la efectuarea rezervarii, diferenta de 70% urmand a se plati inainte de sosire sau la sosire la Receptia Hotelului (cash sau cu cardul).
 2. Din momentul efectuarii platii avansului rezervarea este garantata de Hotel. In caz de neplata, rezervarea se anuleaza din oficiu.
 3. Plata avansului se va face prin virament bancar sau foaie de varsamant.
  Virarea sumelor se va face numai in contul societatii mentionat pe site sau in factura fiscala.
 4. In cazul in care plata avansului se face de catre alta persoana fata de cea care a facut rezervarea, trebuie sa se specifice la banca numele persoanei care apare pe rezervare si numarul rezervarii pentru care se face plata
 5. Mentionam ca taxa hoteliera (taxa de statiune), serviciile de masa, parcarea sau alte servicii (altele decat cele de cazare) nu sunt cuprinse in calculul serviciilor de cazare mentionate in REZERVAREA ON-LINE.
  La solicitarea turistului, acestea vor fi calculate si comunicate on-line, pe fax sau telefonic; se pot plati in avans in baza unei facturi emise de Hotel sau la Receptie (cash sau cu cardul).
 6. Cazarea incepe dupa ora 15.00, iar eliberarea camerei se va face pana la ora 11.00 a zilei de plecare.
 7. Turistul este obligat sa prezinte la Receptia Hotelului documentele de identificare ( BI, CI sau Pasaport) precum si Rezervarea printata
 8. In cazul in care turistul nu poate sa onoreze rezervarea solicitata, acesta poate cesiona rezervarea unei terte persoane, cu obligativitatea de a anunta Hotelul cu cel putin 48 ore inainte de sosire.
 9. Renuntarea la rezervare:
  1. in caz de forta majora (conform legii), se va face restituirea integrala a sumelor achitate sau la solicitarea turistului se poate modifica data de incepere a sejurului.
  2. in caz de renuntare din motive care nu tin de forta majora conform legii, nu se va face despagubirea sumelor achitate in avans partial sau integral .