Tipuri de camere

Atunci când vine vorba de cazari Jupiter la standarde înalte, printre atuurile noastre se numără camerele de primă clasă, cu vedere uluitoare, serviciile excelente și ospitalitate autentică. Ne dorim ca timpul dumneavoastră, petrecut la noi, să rămână de neuitat!


Camerele din incinta hotelului Cometa sunt împărțite astfel: camere duble parter standard, camere duble parter superioare, camere duble standard, camere duble superioare, camere triple standard, camere triple superioare și camere de familie.


 

CAMERA DUBLA PARTER STANDARD

Camera dubla parter standard are in dotare baie proprie, televizor, frigobar, balcon si aer conditionat si este orientata spre Sud-Est

CAMERA DUBLA STANDARD

Camera dubla standard are balcon, televizor, frigobar, aer conditionat si este orientata spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor).

CAMERA TRIPLA STANDARD

Camera tripla standard are in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana si este orientata spre Sud-Est (Cap Aurora).

CAMERA DUBLA PARTER SUPERIOARA

Camera dublă parter superioară este identică, cu camera dublă parter standard și are o vedere mai bună la mare, către Nord (Neptun-Olimp).

CAMERA DUBLA SUPERIOARA

Camera dubla superioara este identica, cu dubla 3* standard, dar are o vedere mai buna la mare si este orientata catre Nord (Neptun-Olimp).

CAMERA TRIPLA SUPERIOARA

Camera tripla superioara este identica, cu camera tripla 3* standard, dar are o vedere mai buna la mare, orientata catre Nord (Neptun-Olimp).

CAMERA DE FAMILIE

Camera de familie este tip garsonieră şi are în dotare un pat matrimonial şi un pat de o persoană, vederea fiind spre Padurea Comorova.

Ce beneficii are șederea într-un hotel cu vedere spre mare?

Pe măsură ce îți planifici vacanța pe litoralul Mării Negre și cauți cazari Jupiter care să îți ofere beneficiile pe care le urmărești, unul din cele mai importante detalii este hotelul în care vei fi cazat. Deși primul punct care îți va veni în minte este locația și atracțiile din apropiere, este de asemenea important să examinezi facilitățile opțiunii alese dar și priveliștea din jur.

Pentru o excursie completă, ar trebui să iei în considerare alegerea unui hotel cu vedere panoramică către mare, așa ca Hotel Cometa. Ce beneficii ai atunci când alegi cazari Jupiter cu vedere către mare?

  • Scade nivelul de stres

Pe lângă a te face să te simți mai liniștit, să petreci timp lângă mare, privind țărmul și norii va scade semnificativ nivelul de stres. Acest lucru se datorează faptului că petreci timp în natură, departe de factorii de stres. Studiile arată că a fi înconjurat de natură poate reduce foarte mult nivelul de stres, precum și depresia și anxietatea.

  • Aduce beneficii plămânilor

Se știe că briza mării este încărcată ioni negativi care îți pot accelera capacitatea de a absorbi oxigenul, pentru a te ajuta să respiri mai ușor și să dormi mai confortabil. În plus, briza sărată îți echilibrează, de asemenea, nivelul serotoninei.

Trezirea cu briza proaspătă a mării în fiecare dimineață te va pune instantaneu într-o stare de liniște și va reduce orice disconfort respirator pe care îl poți experimenta.

Rezervări online