TERMENI SI CONDITII DE REZERVARE

 1. Un avans în valoare de 30% sau plata integrală se încasează din contul de card menționat în momentul rezervării. Diferența se achită ulterior, la recepția hotelului, cash, cu cardul sau cu carduri de vacanță emise de una din societățile EDENRED, SODEXO sau CHEQUE VACANCES. Cardurile trebuie să aparțină persoanei care se cazează și să fie în termenul de valabilitate. Cardurile Visa și Master Card trebuie să fie înrolate și activate în sistemul 3D Secure prin intermediul băncilor emitente.
 2. Menționăm că taxa hotelieră (taxa de stațiune), serviciile de masă sau alte servicii (altele față de cele de cazare și mic dejun) nu sunt incluse în calculul serviciilor de cazare menționate în rezervarea on-line.
 3. Micul dejun este inclus în tarif.
 4. Cazarea în camere începe după orele 15:00, iar eliberarea camerei se va face până la orele 11:00, în ziua plecării
 5. Turistul este obligat să se prezinte la recepția hotelului cu documentele de identificare (B.I., C.I., PAȘAPORT)
 6. În cazul în care turistul nu poate să onoreze rezervarea solicitată, acesta poate cesiona rezervarea unei terțe persoane, cu obligativitatea de a anunța Hotelul cu cel putin 48 ore înainte de sosire
 7. Renunțarea la rezervare:
  1. în caz de forță majoră, în conditiile legii, se poate face reprogramarea sejurului pentru o perioadă ulterioară, în funcție de disponibilitatile hotelului
  2. în caz de renunțare din motive care nu țin de forța majoră conform legii, nu se va face despăgubirea sumelor achitate în avans, parțial sau integral.
 8. Conform Hotărarii nr. 283/23.12.2020, a Consiliului Local Mangalia ( în temeiul articolelor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ), se instituie taxa specială de stațiune începând cu data de 01.01.2021. Valoarea acesteia este de 5 lei/zi/turist (persoane cu vârsta peste 18 ani). Această taxă se achită la recepția hotelului. Sunt scutite de la plata taxei de statiune următoarele categorii de persoane: veteranii de război, văduvele necăsătorite ale veteranilor de război, persoanele persecutate din motive politice, deportate în străinătate, prizonieri de război. Persoane cu handicap grav sau accentuat, persoanele încadrate în gradul I de invaliditate și reprezentantii legali ai minorilor cu handicap grav sau accentuat și ai minorilor încadrați în gradul I de invaliditate. Persoanele scutite de la plata taxei de stațiune vor prezenta la recepția structurii de cazare documente în copie din care să reiasă că se încadrează în categoriile mai sus menționate.
Rezervări online